Chata Baccara [ Chata, chalupa ]

Chata Baccara leží v horské obci Karlov v podhůří Jeseníků. Tato obec je jedním z největších center zimní a letní rekreace v této oblasti.
Její poloha umožňuje všem návštěvníkům v letních měsících turistické výlety za všemi zajímavostmi a přírodními krásami prakticky celých Jeseníků, a to jak při pěší turistice, tak i při cykloturistice (cca 400 km značených cyklotras).

V zimním období možnost lyžování jak přímo v samotném Karlově, kde je v provozu cca 14 lyž. vleků různých délek a náročnosti, tak i na nejvyšší hoře Jeseníků - Pradědu, kde je k dispozici velký lyžařský areál s několika vleky pro náročnější lyžaře.

Ubytování
Samostatná chata je vybavena 11 převážně čtyřlůžkových pokoji (celkem 45 lůžek), stěny pokojů jsou obloženy dřevem, což umocňuje dojem z pobytu na horách. WC a sprchy jsou společné na patře. Dále je k dispozici společenská místnost, večer v provozu bar s nápoji.

U chaty je poměrně rozsáhlý pozemek s dětským hřištěm, pískoviště, ohniště, houpačky, kolotoč, kuželky, možnost zapůjčení zahr. grilu, možnost míčových her-fotbálek, volejbal, nohejbal apod., v letních měsících venkovní zahrádka s obsluhou.

Stravování
Pro ubytované hosty je možno objednat stravu - polopenze - jídelna je přímo v prostoru chaty. Pro větší skupiny a lyž. kurzy možnost po dohodě plná penze.
Parkoviště pro os. vozy bezplatné pro hosty je přímo u chaty.

Vzhledem k tomu že v ubyt. prostorách jsou koberce, je nutno chodit po chatě v dom. obuvi - přezůvky!!


Nabízíme:

- pro školy - školní výlety, lyž. výcvik. kurzy, mimo hl. sezonu školy v přírodě - slevy mimo sezonu až 20% - dle dohody. možnost škol v přírodě mimo sezonu (září až listopad, duben až červenec) velké slevy!!!

- lyžařské výcvik. kurzy leden až duben - pro školy při naplnění kapacity snížená cena. V měsících květen, červen školní výlety.

- pro rodiny - rodinná rekreace v zimních i letních měsících v domáckém prostředí, rodinné akce, oslavy, rodinná rekreace v zimních i letních měsících, strava - polopenze

Možno dohodnout i jiné akce dle potřeb a přání zákazníků.

Další informace Vám rádi sdělíme písemně nebo telefonicky.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Chata Baccara
Karlov pod Pradědem 91
793 36 Malá Morávka
Česko (CZ)
tel: (+420) 554 273 204
(+420) 603 814 766

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 25.10.2004 v 21:32 hodin