Dům dětí a mládeže U radnice [ Dům dětí a mládeže ]

Dům dětí a mládeže U radnice, Šumperk, nám. Míru 20
Z webové stránky MDDM:

Často se lidem procházejícím náměstím Míru stane, že uslyší čilý ruch z domu číslo 20. Mohou také potkat děti, které nesou zvířátko, keramický výrobek, model letadla... Právě zde se nalézá Městský dům dětí a mládeže, školské zařízení, jež plní funkci využití volného času dětí a mládeže v době mimo vyučování. V posledních letech razí ředitel domu PaedDr. Zdeněk Formánek cestu propojit volný čas mladých s jejich rodiči tak, aby dospělí v dnešní uspěchané době více poznali své ratolesti. Daří se to.

Dům každoročně v září nabízí široké spektrum pravidelně fungujících zájmových kroužků sportovních, přírodovědných, výtvarných i technických. V každoroční nabídce se objevuje bezmála 100 kroužků a možnosti se do nich přihlásit využívá přes 1000 zájemců. V moci čtyř stálých pedagogických pracovníků by zajištění odborného vedení tolika kroužků nebylo reálné, proto dům spolupracuje s dalšími více než 40 externími vedoucími, pro které je práce s dětmi skutečnou zábavou.

Talentovaní jedinci dosahují pěkných úspěchů v soutěžích a přehlídkách a reprezentují Šumperk, namátkou v country tancích, aerobiku a kulturistice mládeže, stolním tenisu, výtvarných výstavách. Skutečnými specialitami domu jsou mini ZOO se spoustou rozmanitých zvířátek, útulná posilovna, výtvarná, keramická a technická dílna a táborová základna na Krásném s celoročním využitím.

A co ve volných dnech o prázdninách? Samozřejmě i tehdy dům funguje díky pestré nabídce akcí, děti mají možnost zúčastnit se přírodovědné putovní expedice, tábora s výukou country tanců, výukou karate, ...

Ředitel domu děkuje i touto cestou všem vedoucím, rodičům a přátelům domu za obětavou práci a těší se na další společné úspěchy v budoucnu.

Email odd.sportu: formvera@centrum.cz
odd.estetiky: vecerova@ddm.spk.cz, sobkova@ddm.spk.cz

PROVOZNÍ DOBA:

Pondělí: 08:00 - 21:00
Úterý: 08:00 - 21:00
Středa: 08:00 - 21:00
Čtvrtek: 08:00 - 21:00
Pátek: 08:00 - 21:00
Sobota: Zavřeno
Neděle: Zavřeno

Provoz dle nabídky akcí pro volné dny na www.mddm.adam.cz.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Dům dětí a mládeže U radnice
PaedDr. Zdeněk Formánek
nám. Míru 20
787 01 Šumperk
Česko (CZ)
tel: (+420) 583 214 076
(+420) 583 215 395
Šumperk, nám. Míru, Městský dům dětí a mládeže

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.mddm.adam.cz
AKTUALIZACE: Uživatel 490 (Archivní záznam) org. 49, 06.03.2007 v 11:15 hodin