Orlí vrch [ Penzion ]

Srdečně Vás vítá Chata Orlí vrch na Rejvízu, která je zároveň farmou hospodařící v nádherné, ale drsné krajině hrubého Jeseníku na náhorní plošině osady Rejvíz v nadmořské výšce 772m.

Nabízí
ubytování
projížďky na koních
krmení zvířat pod dohledem
sekání a skládání dříví na otop
dojení mléka

Rejvíz Chata Orlí Vrch ubytování
Ubytovací kapacita je 26 míst a včetně přistýlek je možno ubytovat až 34 osob. K dispozici je 7 pokojů, z toho jeden dvoulůžkový a šest čtyřlůžkových. Možno ubytovat i vaše domácí mazlíčky.

Další navýšení ubytovací kapacity o 30 míst je možné v chatkách vzdálených od objektu cca 100m. V celém objektu penzionu je zákaz kouření, mimo vyhrazený prostor. V přízemí penzionu je velká společenská místnost s kapacitou čtyřiceti míst, která slouží zároveň jako jídelna a televizní místnost.

Stravování - Domácí kuchyně
K ubytovacím službám je standardně poskytována polopenze. Po domluvě Vám zajistí plnou penzi popř. jinou formu stravování včetně diety. Na zvláštní přáni připraví specialitu Orlího vrchu - pečené sele nebo jehně se zeleninovým salátem.

Farma Orlí Vrch Rejvíz agroturistika
Chata Orlí vrch je svou polohou a svým vybavením vhodná zvláště pro rodinnou rekreaci s dětmi, pro konání dětských zotavovacích akcí jako jsou dětské tábory, školní výlety, různá sportovní nebo zájmová soustředění a školy v přírodě, také rodinné oslavy, školení, kurzy a jiné firemní akce. U těchto akcí je zajištěna polopenze popř. celodenní stravování. Novou nabízenou službou je agroturistika.

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Leo Dedek (OS Oblík, IC Osoblažsko) org. 56, 18.08.2014 v 09:19 hodin